info@edipack.al
+355 4 234 5678

Kontakt

Contact Form

Ekipi ynë menaxherial është i aftë të punojë me ju në gjuhët: Shqip, Italisht, Anglisht.

Telefononi ose na dërgoni me e-mail sasinë e kërkuar dhe në periudhën më të shkurtër të mundshme do Ju japim ofertën më të mirë…

Na dërgoni një shembull me paketimin që dëshironi … dhe për të tjerat mendojmë ne!

Nëpërmjet modulit të mëposhtëm është e mundur të kontaktoni EDIPACK Sh.a. për të kërkuar oferta, asistencë, dimensionet dhe specifikime apo personalizime të ndryshme të kutive që dëshironi.