info@edipack.al
+355 4 234 5678

Partnerë

 

Klientët tanë janë disa prej kompanive më të mëdha dhe të mirënjohura në Shqipëri, përfshirë këtu një pjesë të madhe në industrinë e pijeve, kozmetikë, produkte agrikulturore dhe në industrinë e këpucëve. Disa emra të njohura të markave për të cilat prodhojmë përfshijnë:  Filanto, Stela, EHW, Donianna, Prima, Albaco Shoes, ELKA.
Kontaktojmë me klientët tanë në mënyrë të drejtëpërdrejtë nëpërmjet blerësve të interesuar.