info@edipack.al
+355 4 234 5678

Produkte

Pranë Edipack do të gjeni të gjithë produktet që përdoren në amballazhim.

•    Letër e ricikluar , Fluting dhe Test me gramaturë nga 80 gsm deri 150 gsm.
•    Karton me gjithë kombinimet e mundeshme, C Flute,B Flute, E Flute , BC Flute, EC Flute dhe EB Flute me trashësi nga 1mm deri 8mm, në varësi të kërkesave të klientëve dhe përdorimit.
•    Kuti në gjitha format dhe dimensionet , sipas kërkesës së klientit.
•    Stampim të kutive nga 1 deri në 5 ngjyra.