info@edipack.al
+355 4 234 5678

Publikohet online faqja e re e Edipack Sha

Publikohet online faqja e re e Edipack Sh.a

“Kompania jone u themelua ne vitin 2003, viti kur drejtuesi yne Bardhyl Balteza filloi karrieren e tij.

Kompania filloi te prodhonte karton dhe kuti ne 2003 dhe shume shpejt u shendrua ne kompanine e prodhimit te materialeve te ambalazhimit me e madhe ne Shqiperi”

Comments are closed.