info@edipack.al
+355 4 234 5678

Mirësevini tek EDIPACK Sh.a.

hb1

hb213131

“Kompania jone u themelua ne vitin 2003, viti kur drejtuesi yne Bardhyl Balteza filloi karrieren e tij.

Kompania filloi te prodhonte kartone dhe kuti kartoni ne 2003 dhe shume shpejt u shendrua ne kompanine e prodhimit te materialeve te ambalazhimit me e madhe ne Shqiperi”

Një Mision i qartë dhe i thjeshtë udhëheq EDIPACK Sh.a., të operojë në respekt të 4 faktorëve thelbësorë: Mjedisi, Personat, Cilësia dhe Siguria. Dhe është pikërisht për këtë që mbetjet e mbledhura trajtohen dhe transformohen me objektivin e qartë për të favorizuar një zhvillim të qëndrueshëm, që i përgjigjet nevojave të sotme, duke menduar për të ardhmen. EDIPACK Sh.a. është një ndërmarrje që paraqet një pikë referimi për çdo lloj problematike që ka të bëjë me mbarëvajtjen e riciklimit dhe prodhimit të kartonit dhe të paketimit, duke iu përgjigjur me profesionalizëm dhe kompetencë.