Skip links

Ne kujdesemi për natyrën

Pranë Edipack do të gjeni të gjithë produktet që përdoren në amballazhim. Kuti në gjitha format dhe dimensionet, sipas kërkesës së klientit.

Avantazhet

Pse Edipack?

CILESI E LARTË E PRODUKTEVE

Të gjitha produktet që ne ofrojmë janë të një cilësie të lartë dhe të certifikuara.

KOMUNIKIM

Komunikimi është zgjidhja e çdo nevoje, prandaj Edipack siguron një staf profesionistësh.

LINJËN E PRODHIMIT TË PËRQENDRUAR

Një nivel i lartë i prodhimit të përqendrimit në sasi, madhësi dhe dizajn.

ÇMIMET KONKURUESE

Cilësi, sasi, riciklim dhe një çmim konkurrues oferta perfekte për kompaninë tuaj.

KUJDESEMI PËR NATYRËN

Të riciklosh do të thotë të kujdesesh për natyrën.

SHUMË LLOJSHMËRI PRODUKTESH

Fleksibiliteti është pika jonë më e fortë, ne i përshtatemi të gjitha kërkesave tuaja.

ZHVILLOJM NJË TAKIM

Ne duam që me çdo partner të kemi një komunikim të vazhdueshëm, kjo për të njohur më mirë nevojat si dhe të ofrojmë një zgjidhje plotësuese.

KONSULTIM ME SPECIALISTËT

Ekipi ynë përbëhet nga një staf profesionistësh ku nëpërmjet takimit ju do të keni mundësin të konsultoheni për të marr zgjidhjet më të mira.

REALIZIMI I POROSIS

Ne punojmë me kapacitet të plotë ku sigurojmë për partneret tani cilësi, fleksibilitet dhe shpejtësi në realizimin e porosive.

SHUMËLLOJSHMËRI

Disa nga produktet tona

Në këtë hapësirë kemi mundësuar të pasqyrojmë të gjitha llojet e produkteve që ne ofrojmë për partneret tanë. Nëse dëshironi të shikoni më shumë detaje të produkteve klikoni në butonin më poshtë.

Dëshironi të bisedoni me ne?