Skip links

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit. Me qendër ne Durrës, Edipack Sh.a. është specializuar në mbledhjen, rekuperimin dhe riciklimin e letrës. Nëpërmjet këtyre proceseve prodhohet lënda e parë gati për tu rigjeneruar në prodhimin e kartonit.

Kontakto

Na kontaktoni:

porosi@edipack.al

Na vizitoni pran zyrave tona:

Rruga Aleksander Goga, Portoromano, Durrës

Na telefononi:

+355 69 700 9782

Copyright ©2021 Edipack Sh.a. By Start Ad Agency